Gratis winactie! Maak kans op een planten terrarium (mini ecosysteem)

Heb jij groene vingers, maar zijn je kamerplanten het daar niet altijd mee eens? Of kun je zelfs een cactus niet langer dan een week in leven houden (schaam je vooral niet want we hebben het allemaal wel eens meegemaakt…)? Geen zorgen! Wij hebben dé oplossing om jou de ultieme plantenheld te maken: een compleet onderhoudsvriendelijk Planten Terrarium! Dit is een perfect mini ecosysteem die zichzelf volledig verzorgd.

Gratis winactie! Maak kans op een planten terrium (mini ecosysteem)

Groeien en bloeien

Wat is dat, hoor ik je vragen? Nou, stel je voor: een mini-ecosysteem dat zichzelf verzorgt. Ja, écht. Terwijl jij je bezig houdt met het zingen van alle kinderhits vlak voor je zoon of dochter in zijn peuterbed duikt, doet dit terrarium al het werk voor je. Het groeit, bloeit en ziet er fantastisch uit. En het beste nieuws? Jij kunt er eentje winnen!

Hoe dan, hoor ik je nog een keer vragen? Het is simpel: meedoen aan deze te gekke winactie op Kinderliedjes.info! Geen ingewikkelde quizzen of gekke moves, gewoon mail en win, en wie weet word jij binnenkort de trotse eigenaar van dit groene wondertje.

Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor! Misschien ontdek jij wel je innerlijke plantenfluisteraar… of in ieder geval een stukje natuur dat wél luistert. Veel succes, groene vingers-in-wording!

Wat verloten we?

We mogen twee exemplaren verloten van de Planten terrarium Sam Coffea met lamp, onder de volledige inzendingen.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar info@kinderliedjes.info onder vermelding van ‘mini ecosysteem’.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 november 2024 meedoen aan deze winactie. Daarna trekken we de winnaars! Succes gewenst!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Afbeelding: Kinderliedjes.info

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn basis